Veščine komuniciranja

Javni nastop

Naši kandidati na delavnicah javnega nastopanja, na podlagi lastnih predstavitev, spoznavajo, kako pomembni so naši nastopi v javnosti, saj nikoli nimamo še ene priložnosti, da naredimo dober prvi vtis.

Osnove komunikacije

Udeleženci se v tem programu spoznajo z osnovami dobrega komuniciranja. Spoznajo se z komuniciranjem v skupini, pred javnostjo in tudi delno s konflikti pri komuniciranju. Delo poteka v skupinah.

Pravilni nastop pred javnostjo in sodelavci

Program vsebuje vsebine, ki omogočajo udeležencem pravilno komunikacijo do sodelovcev. Spoznajo se z nedorečenim in dorečenim komuniciranjem, s pravilno pripravo sestankov. Udeleženci na praktičnih primerih pripravijo sistem in potek sestanka.

Nebesedna komunikacija

Ste se kdaj vprašali kakšen vtis naredite pri poslovnih in osebnih predstavitvah? Če ste v dilemi ali ste pri tem dobri, če želite biti še boljši oz. najboljši ste pravi kandidat za našo delavnico.

Pravilni pristopi in tehnike javnega nastopanja

Program je sestavljen iz metod in tehnik za dobre predstavitve. Udeleženci pod vodstvom mentorjev pripravijo predstavitve. Primeri so iz prakse, nekaj pa jih pripravijo tudi sami udeleženci.

Kako odpraviti tremo pred javnim nastopanjem

Udeleženci se v programu spoznajo z metodami in tehnikamo za odpravo treme. Izvajajo praktične vaje relaksiranja, sprostitve in vizualizacije za pozitivno samopodobo. Po uvodnem teoretičnem delu, se v delavnici izvajajo izključno praktične vaje.
+386 (0)3 490 02 58
+386 (0)41 762 760
peter.gominsek@siol.net
peter@svetovanje-gominsek.si
majda.gominsek@siol.net
majda@svetovanje-gominsek.si